PAO otpustio Ivanovića

Izvor: MVP.rs, 03.Maj.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO otpustio Ivanovića

Crnogorski stručnjak nije više trener grčkog giganta.

Već neko vreme Panatinaikos nije više ono što je bio. Od konstantnog favorita za plasman na Fajnal for Evrolige, postao je tek osrednji klub kome je uspeh prolaz u četvrtfinale. Pred početak ove sezone klub je na mesto trenera postavio Duška Ivanovića, koji nije uspeo da završi sezonu u "zelenom" timu, već je zbog loših rezultata otpušten.

Kap koja je prelila čašu je bio poraz od Olimpijakosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a ni pre toga PAO nije prikazao igru kakvu bi jedan višestruki šampion Evrope trebalo da prikaže. U doigravanju za Fajnal for elitnog takmičenja je ispao od CSKA. Iako su "zeleni" uspeli da iščupaju jedan trijumf protiv kvalitetnijih "Armejaca", nikako ne hrabri činjenica da su u tri meča koja su izgubili, izgubili sa više od 20 poena razlike.

Ulogu glavnog trenera će od sada obavljati Sotiris Manolopulos.

(foto: sport24.gr)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.