Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 18:35

PAO i Kataš imaju dogovor - saradnja do 2022. godine

Uskoro možemo očekivati ozvaničenje

Oded Kataš mogao bi da se vrati u Panatinaikos posle 20 godina. Na putu je ka Atini. Kako piše Eurohups, Kataš i Panatinaikos dogovorili su saradnju do 2022. godine. Treba da se dogovore još Panatinaikos i Hapoel Jerusalim i uskoro bi sve trebalo da bude ozvaničeno.

Kataš je osvojio Evroligu sa Panatinaikosom kao igrač 2000. godine i bio je saigrač sa Fragiskosom Alvertisom, koji je sada generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << menadžer Zelenih.

Katašova igračka karijera trajala je deset godina i završila se prerano zbog povrede. Potom je počeo da se bavi trenerskim poslom i svih 14 godina do sada proveo u Izraelu.

Ovo će mu biti prva trenerska uloga van Izraela i, prilično simbolično, to će biti Panatinaikos. To je bio i prvi strani klub za koji je zaigrao.

Kataš je trenirao Hapoel od 2018. godine i osvojio je tri kupa. Time se preporučio Panatinaikosu.

To znači da će posle Jorgosa Vovorasa, naš Nemanja Nedović sarađivati sa Katašom u redovima atinskog kluba

Pre Kataša, kao opcije za PAO pominjali su se Dimitris Priftis, Sotiris Manolopulos i Jaka Lakovič.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.