PAO TREJD: Džok Lendejl stigao u Finiks

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

PAO TREJD: Džok Lendejl stigao u Finiks

Napustio San Antonio.

Nekadašnji košarkaš Partizana Džok Lendejl, koji je poslednju sezonu proveo u San Antoniju, trejdovan je u Finiks.

Australijanac je nakon evropskih mandata u Beogradu i Žalgirisu odlučio da se na kratko vrati u domovinu, da bi se prošle jeseni preselio u NBA ligu, gde je u dresu Sparsa prosečno beležio pet poena na 54 utakmice.

Budući da se Lendejl nije izborio za mesto u ekipi Grega Popoviča, franšiza iz Teksasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trejdovala ga je zajedno u paketu sa Dežonte Marejom u Atlantu, gde se nije dugo zadržao.

Say hello to your newest Sun, Jock Landale! 👋 pic.twitter.com/mPSECA8VVP

— Phoenix Suns (@Suns) July 6, 2022

Rukovodstvo Hoksa ge je poslalo u Arizonu, a budući da u novom transferu nije dogovoren trejd, Lendejl je u redove Sansa došao za novac...

Izabranici Montija Vilijamsa jedni su od glavnih kandidata za šampionski prsten, pre dve godine izgubili su u velikom finalu od Milvokija, da bi se ove sezone zaustavili u polufinalu Zapada, gde ih je eliminisao Dalas.

BONUS VIDEO: Pogledajte Sofiju Milošević, suprugu Luke Jovića, u teretani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.