PAO REKORD! Grobari u TRANSU, Dinamo OSTAO bez NAJBOLJEG igrača pred mečeve sa Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO REKORD! Grobari u TRANSU, Dinamo OSTAO bez NAJBOLJEG igrača pred mečeve sa Partizanom!

Trener Miroslav Đukić može da odahne.

Posle odlaska Osmana Dembelea u Barselonu, za neverovatnih 105.000.000 evra (plus dodatnih 45 miliona evropskih novčanica za bonuse), Borusija iz Dortmunda dala se u potragu za njegovim naslednikom.

U kombinaciji da pojačaju redove višestrukog prvaka Nemačke, našli su se Injaki Vilijams (Bilbao), napadač lisabonskog Sportinga Želson Martins, fudbaler Liona Maksvel Korne i Andrej Jarmolenko iz Dinama (Kijev).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
VEČITI DERBI, EPIZODA BROJ 155: Crvena zvezda - Partizan (UŽIVO)

NEZAPAMĆENO PONIŽENJE: Zvezdin rival u LE DEKLASIRAN u velikom derbiju Premijer lige! (VIDEO)

SUKOBILI SE GROBARI I DELIJE: Letele su flaše i kamenice, reagovala i policija!

Točak sreće Milionera pao je na golgetera ukrajinskog šampiona, koji je već dve sezone na listi želja žuto-crnih. Iskusni golgeter spakovao je kofere i otputovao za Dortmund, gde će obaviti lekarske preglede, a zatim staviti paraf na vernost članu Bundes lige.

Kijevljani su dobro napunili kasu, pošto će im od obeštećenja pripasti 25 miliona evra, čime će biti srušen dosadašnji rekord Andreja Ševčenka. Popularni Ševa otišao je, sada već daleke 1999. godine u Milan, za do ovog trenutka nenadmašnih 23.000.000 evra.

Njegovim odlaskom najviše razloga za zadovoljstvo imaju fudbaleri Partizana, pošto se Dinamo nalazi u istoj grupi Lige Evrope sa srpskim prvakom, Jang Bojsom i albanski Skenderbeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.