PAO POTPIS U FRANCUSKOJ: Sad je već izvesno zna gde će Italijan nastaviti karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 19:27

PAO POTPIS U FRANCUSKOJ: Sad je već izvesno zna gde će Italijan nastaviti karijeru

Mnogo toga se iskristalisalo.

Kejlor Navas će najverovatnije završiti karijeru u francuskom PSŽ-u pošto je danas produžio ugovor sa ovim klubom do leta 2024. godine.

Iskusni Kostarikanac je i dalje jedan od najboljih golmana u "ligama petice", a rukovodstvo kluba ga je ovim potezom nagradilo za sjajne odbrane ove sezone. Dosadašnji ugovor čuvara mreže koji je na "Park prinčeva" stigao početkom septembra 2019. isticao je 2023. godine.

Da bi došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do Lige šampiona, Lacio mora da pobeđuje do kraja Serije A, prvo večeras (20.45) kada mu u goste dolazi Milan. I Rosoneri imaju takmičarskih motiva, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu – 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Milan.

Pre dolaska u PSŽ Navas je zlatnu eru karijere proveo u Real Madridu, dok je prethodno u Evropi branio i za Albasete i Levante.

Ova vest u velikoj meri bi mogla da zainteresuje navijače Milana i Juventusa. Naime, ugovor Đanluiđija Donarume ističe na leto i sve su manje i manje šanse da će ga produžiti, a kao dve najrealnije opcije za prelazak mladog golmana na leto pominju se PSŽ i Juventus.

Navasovim ugovorom je francuski šampion poslao jasnu poruku da već zna ko će biti nezamenjiv iza stativa i u budućnosti, tako da će Donaruma verovatno uskoro kupiti kartu za Torino u jednom smeru. Neki izvori su navodili da dogovor Rajole i Juventusa oko popularnog "Điđa" već postoji, poslednje vesti idu u prilog toj tvrdnji.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.