PAO POTPIS: Premijerligaš doveo reprezentativca Engleske koji je igrao na Marakani! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO POTPIS: Premijerligaš doveo reprezentativca Engleske koji je igrao na Marakani! (FOTO)

Ne nameravaju da se zaustave.

Posle slabih rezultata u prethodnom prvenstvu Premijer lige, Vest Hem je rešio da se ozbiljno pojača pred start nove sezone. U London su do sada stigli, štoper Isa Diop iz francuskog Tuluza, golman Svonsija i reprezentativac Poljske Lukaš Fabijanski i Rajan Frederiks iz Fulama kao slobodan igrač.

OGROMAN PEH ZA MILOJEVIĆA: Zvezda PRODALA Pešića! (FOTO)

BUFON PREDSTAVLJEN U PARIZU: Otkrio zašto je otišao iz Juventusa (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jack Wilshere llega al West Ham firmó por las próximas 3 temporadas. pic.twitter.com/Bxwp3Tpnh1

— Andre Marín (@andremarinpuig) July 9, 2018

KOLENO JE U PITANJU: Maler na treningu Partizana pred put u Nikšić (FOTO)

Poslednje četvrto pojačanje u Vest Hemu je i najzvučnije. Doskorašnji fudbaler gradskog rivala Arsenala i povremeni reprezentativac Engleske Džek Vilšer potpisao je trogodišnji ugovor sa Čekićarima, a po sezoni će zarađivati 6.200.000 evra.

Vest Hem bi u narednih 48 časova mogao da dovede još jedno provereno ime - Andreja Jarmolenka, koji će Dortmundu biti plaćen oko 20.000.000 evra. Očekuje se da Ukrajinac do srede stigne na medicinske preglede u Švajcarsku, gde se Vest Hem nalazi na pripremama za narednu sezonu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.