PAO POTPIS NA MARAKANI: Navijači će biti ODUŠEVLJENI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 13:33

PAO POTPIS NA MARAKANI: Navijači će biti ODUŠEVLJENI (FOTO)

Igrač zadatka.

Vezista Crvene zvezde Slavoljub Srnić produžio je ugovor sa srpskom šampionom koji mu je istekao poslednjeg dana 2021. godine!

Srnić je odradio kompletne pripreme sa crveno-belima, igrao je mečeve u Turskoj, a novi ugovor je potpisao na godinu dana.

Njemu je ovo treći mandat u Crvenoj zvezdi. Na Marakani je debitovao još u sezoni 2009/10 kao tinejdžer, nakon što je prošao omladinsku školu. Vratio se "zaobilaznim putem" preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čukaričkog, da bi januara 2019. prešao u španski Las Palmas, gde je bio do 5. oktobra 2020. Nakon toga je neko vreme trenirao na Marakani, zadovoljio ukuse Dejana Stankovića i dobio jednogodišnji ugovor prošle zime koji je sada obnovljen.

Iako je tokom čitave karijere igrao na poziciji desnog krilnog napadača, Srnić je kod Stankovića postao čovek zadatka s obzirom na to da je pokrivao pozicije koje mu šef stručnog štaba odredi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.