PAO I KRAJINOVIĆ: Osim Novaka još jedan Srbin zaustavljen u Monte Karlu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 17:22

PAO I KRAJINOVIĆ: Osim Novaka još jedan Srbin zaustavljen u Monte Karlu

Italijan bolji.

Osim za Novaka Đokovića kraj na mastersu u Monte Korlu došao je i za još jednog srpskog tenisera, Filipa Krajinovića. On je poražen u osmini finala od italijanskog tenisera Fabia Fonjinija sa 2:0 u setovima 6:2, 7:6.

Srpski teniser je loše ušao u meč te je Fonjini iskoristio njegove greške i lako doša do brejka. Istim tempom italijan priveo prvi set kraju.

Krajinović se probudio u drugom setu u kojem je i pružio najveći otpor uveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč u taj brejk ali je tu i stao.

Fonjini je u taj brejku slavio rezultatom 7:1.

U zagrebačkom Dinamu uvereni su da ništa nije gotovo, i da mogu u polufinale Lige Evrope, iako su u prvom meču, kod kuće, poraženi od Viljareala sa 0:1. Večeras (21.00) će na Madrigalu ići na pobedu - kvota na dvojku je čak 7,25, na iks 4,00, a na keca 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Dinamo Zagreb.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.