PANTER UTUČEN: Posle ovoga sve se promenilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 08:44

PANTER UTUČEN: Posle ovoga sve se promenilo

Crno-beli propustili veliku šansu.

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju na fajnal-for. Uprkos vođstvu od 2:0 u seriji, crno-beli su eliminisani u plej-ofu Evrolige od Reala.

U petom odlučujućem meču Madriđani su na svom terenu slavili sa 98:94, iako su bili suočeni sa zaostatkom od lak 18 poena.

Crno-beli imaju za čim za žale, ne samo na ovom meču, već u celokupnoj seriji.

Može se to zaključiti i po rečima Kevina Pantera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je u majstorici blistao sa 28 postignutih poena.

- Da budem iskren, ne mislim ništa. Bila je ovo teška serija -  istako je Panter.

Kao ključni trenutak u seriji kapiten crno-belih smatra finiš druge utakmice u Madridu.

- Definitivno se sve promenilo nakon one tuče. Ustaneš ujutru i samo želiš da svi budu zdravi. Real Madrid je iskusan tim i nismo uspeli da ih zaustavimo. To je to - rekao je vidno utučeni kapiten Partizana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.