PANTER NAJVEĆI OPTIMISTA: Cilj su dve pobede u Madridu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 11:51

PANTER NAJVEĆI OPTIMISTA: Cilj su dve pobede u Madridu!

Crno-beli protiv Reala vode bitku za fajnal-for.

Košarkaši Partizana gostuju Real Madridu u prva dva meča plej-ofa Evrolige. Prvi duel na programu je utorak od 20:45 časova, drugi dva dana kasnije.

Kapiten crno-belih Kevin Panter veruje da će odlučivati najsitniji detalji

- Detalji će odlučiti. Naravno, pobedili smo ih u Beogradu i svesni smo toga, ali detalji će biti ključni kada igraš protiv nekoga na tri pobede. Sitnice mogu da vam daju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prednost, a o tim sitnicama razmišljam ovih dana.

Sjani Amerikanac smastra da cilj Partizana treba da bude trijumf na oba meča u Madridu.

- Cilj je da obe utakmice pobedimo. To je mentalitet koji je potreban. Iskreno, cilj je da pobedimo 3-0. Ne želimo da razmišljamo da im damo neku utakmicu, a onda ćemo mi neku drugu da pobedimo, uvek razmišljamo da pobedimo svaku utakmicu - zaključio je Panter.

Mnoge navijače Partizana već muče brige da li će Panter i sledeće sezone nositi crno-beli dres.

- Razmišljao sam, naravno svestan sam budućnosti jer se bliži taj deo godine, ljudi tada menjaju sredine, svestan sam svega, ali iskreno, sada samo želim da se koncentrišem na okršaje protiv Real Madrida -  zaključio je Panter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.