PANIKA U MILANU: Dan pred meč sa Zvezdom traži se MILION EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 15:40

PANIKA U MILANU: Dan pred meč sa Zvezdom traži se MILION EVRA

“Rosoneri” na važnom zadatku.

Čelnici Milana Paolo Maldini i Frederik Masara u sredu će se sastati sa menadžerom Hakana Čalhanoglua, baš u prdvečerje duela sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope.

Barselona je protiv Kadiza propustila šansu da se primakne Atletiku, pa danas od 19 sati nema pravo na kiks. Kec u večerašnjem duelu se plaća sa 1,18, u kombinaciji sa 3+ ide do 1,38. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Barselona – Elče.

Turskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plejmejkeru ističe ugovor u junu 2021. godine i u taboru “rosonera” su istakli kao prioritet dogovor sa Čalhanogluom.

Problem je u tome što Milan nudi godišpjji ugovor u vrednosti od četiri miliona evra, dok Čalhanogluovi pregovarači traže 5,5 miliona, koji bi na današnjem sastanku mogli da se “spuste” na pet uz bonuse.

Turčin je bio ključni igrač u dobrim rezultatima “rosonera” ove sezone sa devet asistencija i jednim golom u Seriji A. Italijanski velikan ga je 2017. godine platio 23 miliona evra Bajer Leverkuzenu, a Hakan je postao ključni igrač tima koji sa klupe predvodi Stefano Pioli.

Milan će u četvrtak od 21 čas ugostiti Crvenu zvezdu u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope posle beogradskog remija rezultatom2:2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.