PALI SE ALARM NA OLD TRAFORDU: Junajtedov dug dramatično porastao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 20:34

PALI SE ALARM NA OLD TRAFORDU: Junajtedov dug dramatično porastao

Crveni đavoli tek treba da podvuku crtu.

Fudbalski klub Mančester Junajted suočava se sa sve većim dugom pošto se isti za prva tri meseca u ovoj godini uvećao za čak 42 odsto. Ovo su objavili britanski mediji, a Crveni đavoli sada ukupno duguju 479 miliona evra.

Dug je porastao pre svega zbog kupovine Bruna Fernandeša iz Sportinga za 80 miliona evra, ali će još veće probleme izazvati i pandemija korona virusa zbog čega bi dug trebalo da bude između 625 i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak 650 miliona evra, potvrdio je potpredsednik kluba Ed Vudvord.

Bez obzira što Junajted ima uvećane komercijalne ugovore, dugovi kluba sa Old Traforda svejedno rastu jer je fudbal stopirala pandemija i nema prihoda od emitovanja utakmica. Međutim, Junajted je već dugo u dugovima, ali je uvek uspevao da posluje bez poteškoća, ap će verovatno tako biti i ovog puta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.