PALE SUZE: Evo šta su uradili Ljajić i Beloti posle otkaza Mihajloviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALE SUZE: Evo šta su uradili Ljajić i Beloti posle otkaza Mihajloviću

Smenjen posle eliminacije u Kupu Italije.

Fudbaleri Torina Andrea Beloti, Adem Ljajić, Danijele Baseli i Mbaje Nijang posetili su hotel u kome je smešten Siniša Mihajlović i pružili mu podršku posle otkaza zbog eliminacije od Juventusa (2:0) u četvrtfinalu Kupa Italije.

Mihajloviću je uprava kluba odmah posle utakmice saopštila da je smenjen zbog poraza, ali i novog crvenog kartona, posle čega su četvorica najvažnijih fudbalera Torina odlučila da kasno iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponoći posete Mihajlovića i kažu mu da ekipa stoji iznad njega.

Gazeta delo Sport piše i da je sastanak bio veoma emotivan i da je bilo suza.

Mihajlović će u toku dana zvanično biti razrešen dužnosti, a umesto njega na klupu "bikova" dolazi bivši trener Intera i Napolija Valter Macari.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evo zbog čega je smenjen Mihajlović

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2018

Oglasio se predsednik kluba Urbano Kairo....On je rekao da odluka nije doneta preko noći, niti zbog eliminacije od Juventusa u kupu...Radi se o čitavoj jeseni..."Nismo zadovoljni prvim delom prvenstva, ekipi se ne može zameriti borbenost, ali bilo je previše oscilacija. Kompletno gledano, problem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.