PALA ODLUKA: Poznata sudbina Osmana Bukarija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 10:33

PALA ODLUKA: Poznata sudbina Osmana Bukarija!

Bilo je milionskih ponuda...

Brzonogi fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari ostaje na Marakani, saznaje Sportal.

Prema saznanjima iz kluba, potvrđeno je za Sportal da Bukari ostaje u Crvenoj zvezdi i da neće biti prodaje.

Deset miliona evra jeste bila velika, primamljiva ponuda LA Galaksija, ali je titula nešto što nema cenu, potvrđeno je iz Crvene zvezde.

Ne radi se o tome da li će nekada biti i manja ponuda za Bukarija u budućnosti, i na to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su spremni crveno-beli, ali je prelomno to što je on označen kao neophodan za osvajanje šampionske titule.

Bukari je neko za koga u klubu veruju da je igrač koji pravi veliku razliku na terenu i Zvezda jednostavno ne želi da u sezonu uđe oslabljena. Kao i u slučaju Dragović, nijedan igrač čiji odlazak može da ugrozi osvajanje titule neće napustiti Marakanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.