PALA ODLUKA: Motika odlazi iz Zvezde na pozajmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 19:43

PALA ODLUKA: Motika odlazi iz Zvezde na pozajmicu

Mora da se dokaže.

Nemanja Motika nije dokazao treneru Milošu Milojeviću tokom zimskih priprema u Antaliji da ima kvalitet za ozbiljnu minutažu i u prolećnoj polusezoni otići će na kaljenje.

Krilni fudbaler koji je plaćen Bajernu 1,5 miliona evra prošle zime, narednih šest mesesi provešće u austrijskoj Bundesligi, najverovatnije u redovima bečkog Rapida, piše Mozzart sport.

Ostali su samo da se utanače poslednji detalji kako bi Motika krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put Austrije, gde izuzetno cene kvalitete ofanzivnog veziste rođenog 2003. godine.

Letos je postojala mogućnost da se Motika preseli u redove Rapida iz Beča (takođe na šestomesečnu pozajmicu), ali je odlučeno da dobije još jednu šansu. Motika će ipak na proleće morati da dokaže da ima kvalitet za dres Crvene zvezde, ali daleko od “Marakane”…

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.