PALA ODLUKA: Evo gde će Mirotić igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 07:40

PALA ODLUKA: Evo gde će Mirotić igrati sledeće sezone

Ostao je samo potpis.

Najtraženiji košarkaš u Evroligi u ovom trenutku je sigurno Nikola Mirotić.

Crnogorski krilni centar sa pasošem Španije je završio misiju u Barseloni i nalazi se na meti nekoliko vodećih timova Evrope. Među njima su (bili) i večiti rivali iz Srbije. Partizan je poziciju “četiri” pokrio produžavanjem ugovora sa Zekom Ledejom, dok se Crvena zvezda i dalje nada da bi Mirotić mogao da dođe u Beograd.

Međutim, kako stoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari, nekadašnji NBA as će put Atine. Olimpijakos je prodao Sašu Vezenkova u Sakramernto i ima finansijsku mogućnost da sebi priušti igrača kalibra Mirotića.

Nikola Mirotic is closing in on a deal with Olympiacos BC Piraeus. According to @Aralos10

— Luca D'Alessandro (@DAlessandro_LU) July 2, 2023

Još nema zvanične potvrde transfera, ali izvori iz Grčke tvrde da je dogovor gotovo postignut. Ostalo je da se dogovor pretoči u ugovor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.