PALA KVOTA NA ZVEZDU! Ali, mnogi u kladionicu idu da igraju samo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA KVOTA NA ZVEZDU! Ali, mnogi u kladionicu idu da igraju samo OVO!

Duel crveno-belih i Napolija na programu je u utorak.

Euforija je blaga reč da opiše stanje navijača Crvene zvezde uoči početka Lige šampiona. Crveno-bele očekuje utakmica sa Napolijem (utorak, 21.00) u prvom kolu C grupe elitnog takmičenja, a koliko navijači veruju u senzaciju u uvodnom duelu Lige šampiona govori i podatak da je optimizam na društevnim mrežama dostigao tačku ključanja.

Možda i zbog toga srpske kladionice su dan pred meč Zvezde i Napolija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blago spustile kvotu na domaćina, pa onaj ko uloži 100 dinara na tim Vladan Milojevića sada ne bi zaradio 750 dinara (kvota 7,5), već uglavnom između 600 i 650 dinara (kvote od 6 do 6,5). Trijumf Napolija u ponedeljak uveče množi se uglavnom sa 1,55, dok je remi „vredan“ kvote između 3,5 i 4.

OVDE pogledajte sve vesti o meču Crvene zvezde i Napolija.

Zanimljivo, u pojedinim kladionicama postoje i specijali o učešću crveno-belih u Ligi šampiona. Jedna od najzanimljivijih igara je koliko će Crvena zvezda uputiti šuteva u okvir gola u C grupi, pa padaju uplate da će prvak Srbije imati više od 12 pokušaja na šest utakmica. Ova igra donosi kvotu 2,15, što je lepa zarada za one koji su hrabri i imaju novčanih sredstava da izdvoje možda i neku veću cifru od simboličnih 100 ili 200 dinara.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.