PALA I BARSA: Svega par sati nakon Reala - kapitulirali i Katalonci! Velika pobeda Madriđana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 23:10

PALA I BARSA: Svega par sati nakon Reala - kapitulirali i Katalonci! Velika pobeda Madriđana (VIDEO)

Penal je bio presudan.

Real Madrid je ranije večeras na svom terenu poražen od Kadiza, a Barsa je istim rezultatom, 1:0, poražena na gostovanju Hetafeu.

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović, koji je odigrao svih 90 minuta večeras za pobedničku ekipu, mogao je u 18. minutu da se upiše i u strelce, ali njegov pokušaj zaustavio je Neto.

Do kraja poluvremena konkretnija i opasnija bila je Barsa. Mesi je u 20. minutu pogodio stativu, a nešto kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ređale su se i prilike za Lenglea, pa Grizmana, u finišu poluvremena je Mesi ponovo pripretio, ali je golman David Sorija ostao nesavladan.

Očekivalo se da u nastavku Barselona ipak nađe put do mreže, ali umesto toga, favorizovani gosti su upali u veće probleme.

Igrao se 56. minut meča, De Jong je u kaznenom prostoru startovao na Dakonama, koji je iskusno iznudio ovaj kontakt, dovoljan za najstrožu kaznu, a siguran sa bele tačke bio je Haime Mata, za vođstvo Hetafea od 1:0.

Bilo je šansi i polušansi do kraja meča, ali rezultat se nije menjao. Velika pobeda za domaći tim koji se na vrhu tabele pridružio Realu, Kadizu i Granadi. Svi imaju po deset bodova, a Barselona je ostala na sedam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.