PAKLENO REŠENJE: Bukarija menja TURBO KRILO koje navijači Zvezde obožavaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 13:11

PAKLENO REŠENJE: Bukarija menja TURBO KRILO koje navijači Zvezde obožavaju

Kontakt je već uspostavljen.

Osman Bukari će u zimskom prelaznom roku najverovatnije napustiti Crvenu zvezdu, a zamena bi mogla da bude po meri navijača trofejnog kluba.

Kako MaxBet Sport otkriva, rukovodstvo crveno-belih je već kontaktiralo Nemanju Radonjića. Reprezentativac Srbije se nalazi u nezavidnom položaju kod trenera Ivana Jurića u Torinu i nije isključeno da u narednih mesec dana napusti klub iz italijanske Serije A.

Reprezentativac Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najbolje partije u karijeri pružao u dresu Crvene zvezde i ne bi bila senzacija da se vrati na mesto uspeha.

Uspostavljen je prvi kontkat, a do konkretne priče će doći ukoliko Radonjić zaista bude napustio Torino, gde se nalazi u “nebranom grožđu” kod trenera Jurića.

Brzonogi krilni fudbaler ima ugovor sa “bikovima” do juna 2025. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.