PAKLENI PLAN ZA JOKIĆA: Greg Popović sve otkrio i - USPELO MU JE! Prokleto je pametan...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2022, 10:30

PAKLENI PLAN ZA JOKIĆA: Greg Popović sve otkrio i - USPELO MU JE! "Prokleto je pametan..."

"Pojede te živog..."

San Antonio je savladao Denver 116:97 uprkos 41 poenu Nikole Jokića i 17 skokova. Trener Sparsa Greg Popović pričao je o upravo o srpskom centru nakon meča.

- To je bio plan. Ako postigne 50, briga nas. Znali smo da je prokleto pametan kao što svi znamo. Ako počnemo sa udvajanjem, onda se pitaš da li da ga 'utrojimo'? Tamo, ovamo, da li je onamo? On te onda pojede živog i svi ostali počnu da učestvuju u tome. Pa smo odlučili da ga pustimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tako smo igrali svih 48 minuta. Umesto da jurimo gore-dole i budemo konfuzni celo veče. Tako da mislim da je plan upalio - rekao je Popović.

Popović je dodao kako je pobedi San Antonija "kumovao" i sam Denver.

- Mislim da nisu imali sjajnu šutersko veče. Mislim da je očigledno, ali nisam gledao statistiku. Svaki tim ima takvo veče. Sada je bilo njima. Ništa im nije funkcionisalo. Čak i na početku utakmice, promašili su tri, četiri ili pet polaganja. I mi smo to iskoristili - rekao je američki trener srpskog porekla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.