PAKAO NA TERENU: Mane sabotira Salaha!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 16:05

PAKAO NA TERENU: Mane sabotira Salaha!

Šokantne tvrdnje legende Liverpula.

Engleski Liverpul je i dalje šampion Premijer lige, ali po svemu sudeći to četa Jirgena Klopa neće biti još dugo. Redsi su se porazom od Čelsija u prošlom kolu ponovo uputili ka negatinom nizu rezultata. Da stanje nije sjajno ni u komunikaciji fudbalera na terenu primetio je i prokomentariosao legenda Redsa, Majkl Oven, koji je u prvi plan istakao veliko rivalstvo Mohameda Salah i Sadija Manea.

Redsi su prvi put u istoriji upisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pet uzastopnih poraza na Enfildu u Premijer ligi, a u dosadašnjih šest mečeva kod kuće postigli su samo jedan gol – iz penala.

Veliku odgovornost za to snose Sadio Mane i Mohamed Salah, najbolji strelci tima proteklih godina. U njihovom odnosu, Oven vidi problem i posebno je uočio jednu situaciju u porazu od Čelsija (0:1).

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

- Ne mogu da verujem da Mane nije pao (posle duela sa Andresom Kristensenom u šesnaestercu)… U redu, bio je to dobar prijem i verovatno je pomislio da može da postigne gol. Ali, nešto slično je uradio i nedavno protiv Šefilda. Samo se pitam da li je to zato što je Salah prvi izvođač penala. Možda je Mane pomislio da će Salah dobiti priliku da postigne novi gol ako on padne. Svedoci smo da se njih dvojica jure za status najboljeg strelca već nekoliko sezona - rekao je nekadašnji napadač Crvenih.

Oven je takođe svestan da je takva teorija u najmanju ruku čudna, ali je Englez je potkrepljuje konkretnim primerima.

- Možda je ovo pomalo luda teorija, ali njih dvojica imaju ogroman takmičarski duh… Videli smo već situacije da jedan drugom ne žele da dodaju loptu u šansama. Videli smo sebičnost i pomalo nezadovoljstva u njihovim reakcijama. Tako mi je ova teroija i prošla kroz glavu jer sam već video Manea pre da pada u ovakvim situacijama - zaključio je Oven.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka bijatlonka Gabrijela Koukalova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.