PAKAO JE ZAVRŠEN: Novak KONAČNO na slobodi! Jedan DETALJ još uvek MUČI Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2022, 09:05

PAKAO JE ZAVRŠEN: Novak KONAČNO na slobodi! Jedan DETALJ još uvek MUČI Đokovića!

Najbolji teniser sveta oborio odluku Australije.

Novak Đoković je uspeo da obori sve dokaze australijske vlasti uprte protiv njega i odnese veliku pobedu, posle koje će mu biti nepravedno oduzeta viza za boravak u ovoj državi.

Posle višečasnog većanja i konstantnog odlaganja, zbog tehničkih problema oko prenosa iz sudnice, ispostavilo se srećom da su advokati Novaka Đokovića i zastupnici države Australije dogovorali uslove dostojanstvenog razlaza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sudija Entoni Keli je u 07.17 po srednjoevropskom vremenu saopštio: poništena je odluka da se Đokoviću uskrati viza, Vlada Australije će platiti sve troškove i Nole će biti pušten iz pritvora u narednih 30 minuta. Zbog toga, Novaku će biti vraćen pasoš i ostale lične stvari.

Međutim, sve ovo ne znači da će Đoković i moći da igra u Melburnu, pošto ministar za imigraciju Aleks Hok ima pravo da lično intereveniše i na potpuno novim osnovama ukine Novakovu vizu. I ta se opcija pominjala u sudu kao mogućnost.

Ako bi se to i desilo prvom reketu sveta bi u naredne tri godine bio zabranjen ulazak u Australiju, što znači da će naredni Đokovićevi potezi biti izuzetno zanimljivi.

Naime, da li će ostati u Melburnu i pokušati da istera svoje do kraja? Ili će ipak napustiti Australiju pre no što prvi grend slem i počne kako ne bi rizikovao novi problem s lokalnim vlastima.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.