Izvor: Kurir, 06.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADAJU ENGLEZI

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (20.45) protiv Boltona u četvrtom kolu Lige UEFA kupa

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras (20.45, TV prenos neizvestan) utakmicu protiv Boltona u četvrtom kolu lige UEFA kupa. Trener crveno-belih Aleksandar Janković veruje u trijumf svog tima, koji bi srpskog predstavnika ostavio u igru za plasman u narednu rundu.

- Optimist sam po pitanju utakmice s Boltonom. Tri boda leže na travi, na nama je samo da ih pokupimo. S velikim nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čekamo ovu utakmicu. Zbog toga smo platili ceh na prošlom meču u Superligi, ali to je minimalan neuspeh, kad se uzme u obzir koliko može da nam donese pobeda nad Englezima - rekao je Aleksandar Janković i dodao:

- Nije moj stil da pretim bilo kome, a ni mi nismo u poziciji da se s poslednjeg mesta i s nula bodova kuražimo pred Boltonom. Zato večeras hoću mudru i pametnu Crvenu zvezdu, i to će biti dovoljno za pobedu.

Trener srpskog šampiona odbacio je priče o nezainteresovanosti Boltona za ligu UEFA kupa kao neosnovane i neargumentovane.

- Nemoguće su priče da Bolton ne interesuje Evropa. To je tim s karakterom. Ne poznajem nijednog britanskog fudbalera koji će u neku utakmicu ući s rezervom. Sama činjenica da su u dve utakmice, protiv Bajerna i Arisa, do izjednačenja stigli u poslednjim minutima meča, pobija teoriju o nezainteresovanosti Boltona za ligu UEFA kupa.

FK Crvena zvezda uputila je apel svojim navijačima da sportskim navijanjem pomognu klubu u večerašnjem duelu i da se po svaku cenu izbegnu i najmanji incidenti.

- Loša atmosfera u srpskom fudbalu može na indirektan način da utiče na utakmicu, tako što će doći manji broj gledalaca, ali nas ne može da dotakne. Pozivam navijače Zvezde, ne Delije, jer znam da će oni uvek biti na svom mestu, da dođu večeras na stadion. Ukoliko mi ne odigramo čisto i pošteno, neka nas kritikuju, ali ako budemo agresivni i dobri, neka nas nose svih 90 minuta. Mi ćemo im sve to vratiti hiljadu puta na terenu - zaključio je Aleksandar Janković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.