PA OVO JE ŠOK! Svi su mislili jedno, a evo KAD je zapravo Jokić odbio reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 17:40

PA OVO JE ŠOK! Svi su mislili jedno, a evo KAD je zapravo Jokić odbio reprezentaciju

Nije se znalo do kraja.

Nikola Jokić neće igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Mundobasketu. Selektor Svetislav Pešić otkrio je razloge Denverovog centra da se ne priključi selekciji.

Selektor je izneo i kada mu je Jokić poručio da neće igrati za Srbiju. Odgovorom je verovatno iznenadio mnoge koji su već dan ranije "ožalili" Nikolino učešće.

- Negativan odgovor smo dobili danas (ponedeljak) prepodne. Mi imamo odličnu saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duže vreme, ogromno iskustvo... I to je to  - jasan je bio Pešić.

Pored Nikole Jokića u timu nema ni Nikole Kalinića, Vasilija Micića i Vladimira Lučića.

- Komunicirao sam sa igračima, isto su mi i rekli. Nikada se nije tu teralo i ubeđivalo. Nije način i nije ni sportski. Ne može "hajde, hajde", kada nisi mentalnu tu, nije to-to ili zdravlje. Idemo sa tim koga imamo - rekao je kapiten srpske reprezentacije Bogdan Bogdanović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikoleta Lozanova, bivša devojka Valerija Božinova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.