Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA OVO JE NEČUVENO: Vezista Prestona glumio Suareza i golmana, pa dobio crveni (VIDEO)

Kapiten Prestona je pokušao ono što je Luis Suarez učinio, samo što je Gana tada promašila penal.
Nakon jednog opasnog napada Njukasla, golman Prestona je ispao iz igre, a Pol Galager se rukama isprečio na putu lopte ka golu.
Kako sportski komentatori vole da kažu, tokom napada ‘svraka’ je gol ‘visio u vazduhu’. Hejden je gađao ka golu Prestona, a kako kapiten gostiju nije mogao da telom udari loptu, udario ju je sa obe ruke, poput golmana.
Sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Medli je sačekao da vidi šta će se desiti u nastavku, kada je procenio da gol Prestona nije ugrožen, pokazao je na belu tačku i dao crveni karton Galageru.
Met Riči je nakon toga iskoristio jedanaesterac, a nakon dva minuta je i Ajoze Perez pogodio za velike šanse za povratak u Premijer ligu.

Paul Gallagher Gets Red Card And Penalty For… by wfproductions
The post PA OVO JE NEČUVENO: Vezista Prestona glumio Suareza i golmana, pa dobio crveni (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.