ARABIJA JE NJEGOVO DVORIŠTE: Het-trik Mitrogola, Benzema i društvo pali pred moćnim Srbinom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 22:13

ARABIJA JE NJEGOVO DVORIŠTE: Het-trik Mitrogola, Benzema i društvo pali pred moćnim Srbinom (VIDEO)

Kakav meč.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović dominirao je u dresu Al Hilala. On je postigao tri pogotka u pobedi protiv Al Itihada (4:3) u gostima.

Centarfor je posle fenomenalnog gola za poravnanje u prvom delu meča postigao još dva pogotka u nastavku i izvukao svoj tim posle zaostatka od 3:1.

U 61. minutu je iskoristio jedan centaršut i glavom odlično šutirao, a čuvar mreže Al Itihada je zaustavio taj udarac, ali je potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbin pripucao i smanjio rezultata. Četiri minuta kasnije je bio precizan iz penala.

🚨🚨| GOAL: Mitrovic has a brace!

Al Ittihad 3-2 Al Hilal

pic.twitter.com/1Mhm99KzGv

— CentreGoals. (@centregoals) September 1, 2023

🚨🚨| GOAL: Mitrovic has a HATTRICK.

Al Ittihad 3-3 Al Hilal

pic.twitter.com/okrtXFldCA

— CentreGoals. (@centregoals) September 1, 2023

U 71. minutu totalni preokret Al Hilala, drugi Srbin na terenu, Sergej Milinković-Savić je takođe dao doprinos pošto je glavom sjajno asistirao Al Davsariju koji je nesmetano pogodio mrežu protivnika.

Strelci za Al Itihad su bili Romarinjo, Benzema i Hamdalah.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.