PA KO ĆE DA IGRA? Katastrofalne vesti za Srbiju, selektoru otkazala SEDMORICA nosilaca igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 16:18

PA KO ĆE DA IGRA? Katastrofalne vesti za Srbiju, selektoru otkazala SEDMORICA nosilaca igre

Velika imena neće putovati.

Košarkaška reprezentacija Srbije na predstojeće Svetsko prvenstvo putovaće desetkovana! Iako je najzvučniji "otkaz" selektoru Svetislavu Pešiću stigao od Nikole Jokića, za Orlove neće igrati ni preostali bitni šrafovi.

Izvesno je da Vasilije Micić neće igrati, Nikola Kalinić takođe, Nemanja Bjelica je celu sezonu bio povređen i neće biti u timu, a na Filipine neće putovati ni Aleksej Pokuševski koji se povredio još početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine. Neće biti ni novog igrača Partizana, Ognjena Jaramaza, koji se takođe muči sa povredom, a ni Stefana Jovića zbog privatnih problema.

Najveći problem je na poziciji plejmejkera, a poznato je da se prošle sezone selektor Pešić zahvalio Milošu Teodosiću na dosadašnjoj saradnji u dresu nacionalnog tima, te ga najverovatnije ni ovog leta nećemo gledati u reprezentaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.