PA GDE BAŠ SAD? Jokiću se ovo nije dogodilo četiri godine, ali jeste na startu plej-ofa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 15:05

PA GDE BAŠ SAD? Jokiću se ovo nije dogodilo četiri godine, ali jeste na startu plej-ofa

Krajnje zanimljivo.

Danver je odlično započeo plej-of i borbu za šampionsku titulu. Nagetsi su na svom terenu deklasirali Minesotu sa 109:80, ali će ovaj meč znatno razlikovao od mnogih drugih. Nikola Jokić je sa 13 postignutih poena, bio tek peti strelac svog tima, a ono što je još čudnije morao je da izađe iz igre zbog šest ličnih grešaka.

Srpski centar je napravio šest faulova pre isteka 48 minuta, nešto što i nije tipično kada je njegova igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju. O tome svedoči i podatak da je ovo prva utakmica koju je završio ranije zbog ličnih grešaka od 2019. godine.

Nikola Jokic vs Minnesota Timberwolves

13 PTS

14 REB

6 AST

6/12 FG

+15 in 28 minutes.#Nuggets W. #MileHighBasketball #NBA #NBAPlayoffs pic.twitter.com/tGRzk0ESDn

— A Walking Highlight (@11AWH) April 17, 2023

Jokić je na parketu proveo 28 minuta i za to vreme upisao 13 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Efikasniji od njega su bili Džamal Marej sa 24, Majkl Porter Junior sa 22, Kentavijus Kaldvel-Poup sa 21 i Brus Braun sa 14 poena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.