Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 15:36

Ozil više ne igra za Arsenal

Nemac precrtan i za Premijer ligu

Mesut Ozil je trenutno najplaćeniji fudbaler u odnosu na proliven broj kapljica znoja i doprinosa koji daje timu. Poslednju utakmicu odigrao je sedmog marta, a teško da će mu neko izaći na crtu do kraja 2020. godine, izvesno i do predstojećeg leta. Danas je bio poslednji rok za premijerligaše da predaju spisak od 25 fudbalera koji imaju pravo da nastupaju u engleskom šampionatu, a na listi koja je pristigla iz redova Tobžija nema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mesuta Ozila.

Pre samo 12 dana, najplaćeniji fudbaler Arsenala precrtan je za Ligu Evrope tako da možemo da konstatujemo da je ovo definitivno kraj osmogodišnje ere na Emirejtsu. Teoretski, Nemac bi mogao da zaigra za londoski tim od januara kada će klubovi ponovo imati priliku da registruju igrače, ali realno gledano Ozil i Arsenal su ovime prešli tačku posle koje nema povratka.

Nekadašnji as Real Madrida je prethodnih sedmica najavljivao da je spreman, da čeka šansu i da nema nameru da ode iz kluba pre kraja mandata, odnsono leta 2021. godine. Šansa evidetno neće doći, a dok sedi i čeka da mu istekne ugovor sa klubom u kojem je proveo najveći deo karijere, nastaviće debelo da puni novančanik i bankovne račune. Poprilično paradoksalno u septembru je već prihodovao bezmalo 9.000.000 evra na konto bonusa na vernost, a do 30. juna naredne godine biće bogatiji za nešto više od 12.000.000 Naravno, Arsenal će uspeti da uštedi 9.000.000 od pomenutih 12.000.000 ako uspe da ga proda na zimu, ali ne deluje da će Ozil propustiti priliku da ga očerupa. Jer tu ljubavi više nema.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.