Ožeg upoznao Bambija sa legendom Šajkaša iz Kovilja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožeg upoznao Bambija sa legendom Šajkaša iz Kovilja! (foto)

Napadač Partizana Ognjen Ožegović iskoristio je priliku da se sretne sa starim znancima i da Zorana Tošića upozna sa legendom Šajkaša iz Kovilja.

Sećate se leta 2015. godine i uspeha koje su izabranici Zlatomira Zagorčića nizali u kvalifikacijama za Ligu Evrope?

U trenutku kada je Vojvodina blistala na evropskoj sceni i eliminisala italijansku Sampdoriju na treningu novosadskog superligaša pojavila se ekipa koja uveseljava narod putem humorističke serije "Državni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Posao".

Pre više od dve godine Ognjen Ožegović je imao prilike da upozna Đorđa Čvarkova (Dimitrije Banjac), Dragana Torbicu (Nikola Škorić) i Boškića (Dejan Ćirjaković), a danas je svom klupskom saigraču predstavio legendu Šajkaša iz Kovilja.

Zoran Tošić i Ognjen Ožegović sreli su se sa Nikolom Škorićem i Dimitrijem Banjcem u Hali sportova "Ranko Žeravica" i susret ovekovečili fotografijom.

Ne znamo da li je Đorđe Čvarkov kao bivši član Šajkaša iz Kovilja preneo svoja iskustva prvotimcima Partizana, ali ne sumnjamo da je bio u elementu baš kao i pre dve i po godine kada je "izdominirao" u svlačionici novosadske Vojvodine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.