Ovo već nismo navikli, poraz Srbije u četvrtfinalu

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo već nismo navikli, poraz Srbije u četvrtfinalu

Vaterpolisti Srbije poraženi u četvrtfinalu Evropa kupa.

U okviru četvrtfinala Evropa kupa koji se održava u Zagrebu, reprezentacija Srbije je ukrstila koplja sa Španijom i poražena je rezultatom 13:12.

Nije bilo dobro od samog starta, od 2:2 Španci stižu do prednosti od dva gola razlike, uspevali su da neutrališu većinu napada našeg tima, ali su i pored toga imali samo jedan gol prednosti na kraju prve četvrtine.

Imali smo nekoliko šansi da izjednačimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat, pogađali smo stative i prečke, dok su Španci koristili svoje šanse.

Posebno ističemo Prlainovića koji zaista nije imao sreće danas, Španci su držali prednost i u drugoj i tokom treće četvrtine, da bi u poslednju ušli sa dva gola plusa, 10:8.

Imali smo dosta grešaka u fazi napada, nekoliko prodatih lopti, pa je Španija bila daleko bliže pobedi, posebno nakon 13:10 na 3 minuta do kraja. Mandić je smanjio na 13:11 na dva minuta do kraja, da bi Prlainović iz kontre smanjio na samo gol razlike za totalnu neizvesnost!

U ključnom napadu Andrija Prlainović biva izblokiran, ali dobio je popravni u poslednjoj sekundi, ali je legendarni golman Lopez Pinedo junak Španije.

Na kraju, zaslužena pobeda naših velikih rivala, pa je Srbija završila učešće u četvrtfinalu.

Munariz je postigao 5 golova, dok je kod Srbije najbolji bio Dušan Mandić sa 3 gola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NA OVO NIKAKO NISMO NAVIKLI: Srpski vaterpolisti eliminisani sa Evropa kupa u četvrtfinalu!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2019

Vaterpolisti Srbije izgubili su danas od Španije sa 12:13 ;(4:5, 1:3, 4:3, 3:2) u četvrtfinalnoj utakmici Evropa kupa u Zagrebu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.