Ovo su razlozi zbog kojih uvređeni Varan želi da ode iz Reala!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su razlozi zbog kojih uvređeni Varan želi da ode iz Reala!

Sa jedne strane je u pravu...

Juče je glavna vest bila da Varan želi da napusti Real i da ni dolazak Zidana neće promeniti ništa, Francuz ne razmišlja o ugovoru ili novcu, jednostavno smatra da ga klub dovoljno ne poštuje.

Osim što je bio kod Lopetegija na klupi na početku sezone, Varana je mnogo više iznerviralo ponašanje Reala. Naime, dok su ostali španski klubovi priredili svojim Francuzima doček, Atletiko trojici, Grizmanu, Lemaru i Ernandezu, a Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dembeleu, Rakitiću koji je poražen u finalu, Umtitiju i Vermalenu koji je bio treći, Real nije učinio ništa.

Oni su to opravdali činjenicom da ne žele da podsećaju Modrića na izgubljeno finale, ali to je slab izgovor.

Varan je takođe smatrao da on ili Grizman zaslužuju "Zlatnu loptu", nije rekao javno zbog Modrića, ali mu je teško palo što je Real sve vreme forsirao Hrvata i aktivno lobirao za njegovo priznanje.

Sada, hoće li se predomisliti na kraju sezone, teško je reći. Ali, ako ne želi da igra za klub, moraće da ga prodaju, cena bi bila paprena, a sigurno da bi engleski klubovi, pre svih Junajted, eventualno i Liverpul učinili sve da ga dovedu u svoje redove.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.