Ovo su korpe koje su Milan i Juventus dobili poslednjeg dana prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su korpe koje su Milan i Juventus dobili poslednjeg dana prelaznog roka!

I jedni i drugi pokušali da se pojačaju, ostali praznih ruku...

Prelazni rok u Italiji se završava u 20 časova, veliki klubovi su već stavili tačku.

Milan je doveo Pjonteka i Paketu, Iguaina poslao u Čelsi, tražili su Delofeua, na kraju i Karaska, ali je Dalijan povukao igrača sa pijace i Belgijanac ostaje u Kini.

Nema više nikoga na spisku Leonarda koji bi ozbiljnije pojačao tim, pa u ovih 90 minuta do kraja neće se desiti ništa.

Probao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je doduše sa Alanom Sen Maksiminom iz Nice, ali je Vieira zapretio ostavkom ako bude prodat, pa su Francuzi poručili "Rosonerima" da nema nikakve šanse za dogovor.

Što se Juventusa tiče, prodali su Benatiju, vratili Kaseresa, povredili su se Bonući i Kjelini, pa se spekulisalo o još jednom štoperu.

Međutim, poslednjeg dana dobili su korpu. Naime, kako pišu italijanski mediji, porodica Gerija Kejhila je odbila da se preseli u Italiju, kapiten Čelsija neće na šestomesečnu pozajmicu, ostaće do kraja ugovora u Londonu, odbio je i Fulam, pa će jednostavno sačekati da mirno odabere u junu.

Ni rimski klubovi nisu ništa uradili poslednjeg dana, Monći je probao sa Bariosom, ali od toga nije bilo ništa, na kraju že Lacio do kraja dana možda doveti Romula, Brazilca koji je igrao za Juve, ali i "Azure".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern - Mnogo hteli, mnogo započeli, ovo je bilans prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019

Na kraju dosta mirno u Minhenu...U Minhenu je svima jasno - vreme je za mlade snage...Okosnica tima koju su činili između ostalih i Roben i Riberi se polako osipa, Bajern se okrenuo mlađim fudbalerima i upravo u takvom maniru i završio prelazni rok...Trener Bavaraca Niko Kovač otkrio je da je njegov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.