Ovo smo čekali: Ðoković danas protiv Andersona za četvrti trofej na Vimbldonu

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo smo čekali: Ðoković danas protiv Andersona za četvrti trofej na Vimbldonu

Najbolji srpski teniser na ovo čeka dve godine!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković danas igra za 13. gren slem titulu. U finalu Vimbldona, koje počinje u 15 časova po srednjevropskom vremenu, Đoković se nakon pobede nad Nadalom sastaje s Južnoafrikancem Kevinom Andersonom.

Ðoković traži 13. gren slem titulu, na koju čeka više od dve >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << godine, a Anderson tek prvu u svom drugom finalu računajući samo najvrednije turnire.

Biće to njihov sedmi međusobni duel, a Ðoković je mnogo uspešniji jer je trijumfovao u poslednjih pet, među kojima su dva na Vimbldonu 2011. i 2015. godine.

Obojica su do finala došli iscrpljujućim i dugim mečevima, Anderson je posle šest i po sati savladao Amerikanca Džona Iznera 3:2, istim rezultatom kao što je Ðoković slavio nad Špancem Rafaelom Nadalom ali u dva dana.

Ðoković je rekao da je srećan što je uspeo da preko dramatičnog i iscrpljujućeg meča sa Špancem Rafaelom Nadal ode u finale Vimvldona.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković na Andersona za 13. gren slem titulu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2018

LONDON - Najbolji srpski teniser ikada Novak Ðoković danas igra u finalu protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona za četvrti trofej na Vimbldonu...Ðoković traži 13. gren slem titulu, na koju čeka više od dvije godine, a Anderson tek prvu u svom drugom finalu računajući samo najvrijednije turnire...Obojica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Novak za RTS: Sin Stefan najveća motivacija

Izvor: RTS, 15.Jul.2018

Novak Đoković je presrećan zbog trijumfa na Vimbldonu, a za RTS je izjavio da je jedna velika motivacija bio sin Stefan, koji je gledao ceremoniju dodele pehara. Ovo je novi Novak, rekao je Đoković posle pobede nad Andersonom u finalu Vimbldona. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.