Ovo se neće svideti navijačima Zvezde: Izjava Sferopulosa posle poraza je PRILIČNO DISKUTABILNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 00:05

Ovo se neće svideti navijačima Zvezde: Izjava Sferopulosa posle poraza je PRILIČNO DISKUTABILNA

Opšte je mišljenje da je kvalitet igre bio slab, ali tako ne misli Grk.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u 27. kolu Evrolige rezultatom 74:66.

Strateg Crvene zvezde Janis Sferopulos dao je svoju kratku analizu meča. Istakao je da su obe ekipe dobro odigrale, sa čim bi se većina gledalaca teško složila.

- Odbrana nam je bila okej, mada smo morali bolje da koristimo faulove. Ofanzivno smo morali bolje da se krećemo. Kad ne možeš da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postižeš poene, ne možeš pobediti. Dobar meč za oba tima, ali Bajern je bio malo bolji - rekao je Grk.

Trener domaćih Pablo Laso je bio vrlo zadovoljan.

- Trebalo nam je vremena da uđemo u meč. U poslednjih 37 minuta smo igrali odlično. Našli smo ritam, dobra pobeda i još se borimo. Borićemo se do kraja, naš pristup se ne menja - obećava Laso.

Kad je upitan koga bi izdvojio od svojih igrača, prvo je pomenuo srpskog asa Vladimira Lučića.

- Lučić je igrao sjajno. Nije sve u uzimanju šuteva, radio je prave stvari, sve u pravom trenutku. Ali svi su istupili i odličan posao obavili - zaključio je Laso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.