Ovo se ne propušta - Gobelja vodi navijanje u borbi za titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se ne propušta - Gobelja vodi navijanje u borbi za titulu! (video)

Zvezdini prvotimci najavljuju dolazak na sutrašnju utakmicu omladinaca i zovu "Delije" da im se priključe.

Omladinska selekcija fudbalskog kluba Crvena zvezda u subotu igra pretposlednju utakmicu u domaćem prvenstvu protiv ekipe Čukaričkog.

Kako crveno-beli dva kola pre kraja imaju dva boda više od drugoplasiranog Brodarca, jasno je da bi pobedom nad Čukom prišli na pola koraka od šampionske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titule.

Zbog toga su tokom nedelje na izmaku mnogi članovi FK Crvena zvezda zvali navijače da dođu na terene iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" i podrže izabranike Milana Lešnjaka.

Svoje prisustvo najavili su prvotimci Crvene zvezde Vujadin Savić, Marko Gobeljić i Nemanja Radonjić, a poziv na meč navijačima je uputio i kapiten Nenad Milijaš.

U prilogu je video koji se pojavio na "Instagram" nalogu FK Crvena zvezda, a u kojem Vujadin Savić, Marko Gobeljić i Nenad Milijaš pozivaju "Delije" na sutrašnju utakmicu.

Ako je verovati Vujadinu Saviću, Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić sutra će voditi navijanje.

Omladinci Zvezde sutra od 11h igraju protiv Čukaričkog, dođite na teren iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić". #fkcz #czv #crvenazvezdafk #omladinci

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on May 25, 2018 at 9:23am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OMLADINCI ZVEZDE SE BORE ZA TITULU: Prvotimci zovu navijače, a Savić najavio Gobeljićev šou (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2018

Crveno-beli imaju dva boda više od Brodarca...Omladinci Crvene zvezde sutra igraju protiv Čukaričkog meč pretposlednjeg kola Omladinske lige. Crveno-beli imaju dva boda više pod Brodarca, dva kola pre kraja šampionata i pobedom protiv Brđana bili bi na pola puta od osvajanja titule...GROM IZ VEDRA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.