Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 00:10

Ovo se čekalo 30 godina! (FOTO+VIDEO)

Stanje ekstaze među pristalicama Redsa. Oduševljenej ne krije ni Jirgen Klop

Večeras ne postoje nikakva pravila, niti je moguće uvesti bilo kakva ograničenja u Liverpulu. Večeras nema spavanja, Redsi slave titulu šampiona Engleske posle tačno 30 godina čekanja!

Pristalice slavnog engleskog kluba sa ogromnim nestrpljenjem su čekale ishod večerašnjeg meča između Čelsija i Livepula, a onda kada je na Stamfordu označen kraj svi su pohrlili na klupske ulice. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Baklje, dimne bombe, zagrljaji, pesma, alkoholna pića. Sve ono što je zabranjeno, večeras je dozvoljeno na ulicama Liverpula.

Sa lica mesta, posredstvom agencije Rojters, stižu nam fantastične fotografije slavlja Liverpulovih pristalica, kojih je sve više. Sve su glasniji i bučniji, a kako i ne bi bili. Oni mlađi od 30 godina prvi put u životu su doživeli da njihov klub osvoji toliko čekanu šampionsku titulu, a oni stariji su već osedeli čekajući da se taj događaj ponovi.

Večeras slave i igrači i stručni štab, svi zaposleni u klubu. Prvotimci su zajedno gledali meč i navijali za Čelsi, a onda je slavlje moglo da započne.

"Nemam reči. Neverovatno je, mnogo više nego što sam mislio da je moguće. Postati šampion u ovom klubu je apsolutno neverovatno! Večeras samo slavimo! Ne radimo ništa drugo. Idemo samo u trening centar i onda idemo kući! To je sve što ćemo raditi. Momci će imati zajedničko veče. Nezgodno je još, ali večeras se nismo mogli suzdržati, morali smo da budemo zajedno. Veoma je važno slaviti, jer su ovi trenuci nezaboravn. Imamo slike iz dosadašnjeg toka sezone, a sada imamo slike sa proslave, u budućnosti ćemo napraviti paradu sa našim navijačima. Večeras smo se najbolje moguće snašli u ovoj situaciji. Osećam olakšanje, jer nakon tromesečne pauze niko nije znao kako će se sezona nastaviti. Ovo je za sve za naše navijače", poručio je Jirgen Klop za Skaj Sport.

Slavlju i čestitkama su se priključili gotovo svi ljubitelji fudbala u Engleskoj, koji su svesni koliku težinu ova šampionska titula ima za Liverpul i njegove navijače. Gigant sa Enfilda je otvorio novu značajnu stranicu u svojoj istoriji i ne sme sebi da nikada više da dozvoli toliku pauzu u čekanju najvažnijeg trofeja u engleskom fudbalu.

What a moment for the Liverpool squad. ???????? pic.twitter.com/aXaDtfGR0f

The scenes outside Anfield as fans celebrate Liverpool winning the Premier League for the first time in 30 years! pic.twitter.com/13tnnOpSlL

It's a party in Liverpool after the Premier League title ????#LFC ????pic.twitter.com/DCerXgd94n

The scenes in Liverpool ???? #LFC pic.twitter.com/FUaR0zL87u

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.