Ovo je gore od Mojesa: Mančester ponižen protiv trećeligaša MK Donsa - 4:0 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je gore od Mojesa: Mančester ponižen protiv trećeligaša MK Donsa - 4:0 (VIDEO)

Navijači Mančester junajteda nisu mogli da uživaju u transferu Anhela di Marije ni nekoliko sati pošto su večeras dobili šamarčinu za pamćenje od Milton Kejns Donsa u Liga kupu – 4:0 (1:0).

Luj van Gal je izveo kombinovani sastav (De Hea – Kin, Evans, Vermijl – Janko, Anderson, Pauvel, Džejms – Kagava – Čičarito, Velbek), ali to nikako ne može da opravda težak poraz od ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koja se takmiči u Ligi 1, tačnije trećoj engleskoj ligi.

Sve je krenulo po zlu za Crvene đavole u 22. minutu kada je najiskusniji igrač Junajteda na terenu Džoni Evans napravio grešku u kaznenom i poklonio loptu protivniku, a Vil Greg je iskoristio grešku štopera i savladao De Heu.

Kada su svi očekivali da Junajted uradi ono po čemu je poznati i preokrene rezultat Grig je šokirao crvenu stranu Mančestera i povećao na 2:0 u 63. minutu. Sedam minuta kasnije Benik Afobe dobija odličnu loptu u kaznenom Junajteda i rutinski postiže gol, ovaj gol je sigurno dodatno zaboleo navijače gostiju zato što je Afobe pozajmljeni igrač Arsenal.

Tobdžija je u 84. minutu stavio tačku na ogromnu bruku Junajteda svojim drugim, a četvrtim golom svoje ekipe.

Ovaj poraz je možda i najbolje pokazao koji deo ekipe Mančester treba da pojača, a možda i da 3-5-2 ne funkcioniše na Ostrvu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTKA DANA: Momci, čestitam vam, zbog vas se ceo svet smeje Van Galu!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2014, 00:30

Ko bi se tome mogao nadati?! U danu kada je Mančester junajted doveo Anhela Di Mariju i kada su navijači kluba slavodobitno počeli da se šepure pričama o timu koji će gaziti sve pred sobom pojavio se maleni MK Dons i u Liga kupu engleskom gigantu očitao lekciju - 4:0!..I nema tu alibija i vađenja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.