Ovo je Arsenalov prvi pik

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Arsenalov prvi pik

Englezi žele da uzmu Dortmundu ključnog čoveka...

Paralelno sa ubeđivanjem najvećih zvezda (Ozila i Sančeza) da produže ugovore sa klubom, u Arsenalu vode bitku za jedno veliko pojačnje van terena. Kako javlja ESPN, Tobdžije su krenule u akciju dovođenja šefa skauting službe Borusije iz Dortmunda - Svena Mislintata (44), čoveka koji je veoma zaslužan za uspon Milionera u poslednjih desetak godina.

Ivan Gazidis, jedan od glavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ljudi na Emirejtsu, najavio je promene u upravljačkoj struktuti kluba onog trenutka kada je Arsenu Vengeru dao novi dvogodišnji ugovor, a angažovanje nemačkog stručnjaka trebalo bi da bude početak rada na istim.

Podsećamo, Mislintata je u avgustu jurio i Bajern, čak su pojedini nemački mediji najavljivali kako bi taj čovek mogao da bude ključno letošnje pojačanje bavarskog kluba, no onda je u jednom trenutku sve zamrlo. Inače, Mislintatu ugovor sa Borusijom ističe kroz nepune dve godine, što će reći da ga Milioneri sigurno neće pustiti bez obeštećenja.

Sven Mislintat poznat je po tome što je na Vestfalen doveo igrače poput Levandovskog, Kagave, Dembelea, Gundogana, Mora, Zagadua, Gereira... On trenutno nije u najboljim odnosima sa upravom kluba jer ga nisu poslušali i doveli Olivera Toresa, tada još igrača Atletiko Madrida, a sada Porta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.