Ovo će podići mnogo bure na Apeninima, velika čast za Sergeja!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će podići mnogo bure na Apeninima, velika čast za Sergeja!

Srbin u odabranom društvu.

Danas je počelo 37. kolo italijanske Serije A, i pored toga što je šampion već poznat čeka nas mnogo uzbuđenja na Apeninima.

Takođe, ozvaničen je i spisak ponajboljih igrača u sezoni za nama na svakoj poziciji od strane čelnika Serije A. Ova nagrada je posebna zbog toga što će najbolji igrači nositi posebnu oznaku na svojim dresovima naredne sezone koja će svedočiti njihovom uspehu.

Evo i spiska najboljih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su obeležili sezonu 2018/2019.

Golman - Samir Handanović (Inter)

Defanzivac - Kalid Kulibali (Napoli)

Vezista - Sergej Milinković-Savić (Lacio)

Napadač - Fabio Kvaljarela (Sampdorija)


Najboljim igračem sezone (MVP) će, prema nekim navodima, biti Kristijano Ronaldo, a zvaničnu potvrdu toga dobićemo u večernjim časovima.

Ovaj izbor će svakako podići mnogo bure,  možda i najviše zbog izbora reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića koji nije pružao partije nalik onim od prošle sezone, ali je bio tu kada je bio potreban svom timu u finalnoj utakmici Kupa Italije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKO PRIZNANJE ZA SERGEJA! Milinković-Savić najbolji veznjak Serije A, Ronaldo najbolji igrač!

Izvor: Kurir, 18.Maj.2019

Srpski reprezentativac iz Lacija Sergej Milinković-Savić proglašen je za najboljeg veznog fudbalera ove sezone u italijanskoj Seriji A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.