Ovo će biti ludilo: Najzad poznato ko se sledeći bije protiv Darka Stošića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 21:25

Ovo će biti ludilo: Najzad poznato ko se sledeći bije protiv Darka Stošića

Dobro poznato lice u regionu.

Govorilo se prethodnih dana o Darku Stošiću i njegovom narednom nastupu, a sada je poznato i protiv koga će se boriti. Najbolji srpski teškaš nastupiće na događaju "KSW Epic", koji će 24. februara biti održan u Gljivicama, u Poljskoj, a njegov rival biće brazilski borac Mateus Šefel (17-10-0).

Ono što je važno za istaći, jeste da će borba biti održana po starim "Prajd" pravilima, što znači da će biti dozvoljeni takozvani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "soker kikovi", kao i udaranje kolenom u glavu u parteru.

Jedino što i dalje nije poznato, jeste da li će prva runda trajati deset minuta, što će biti naknadno objavljeno.

OH MY!!!! PRIDE RULES!!!!! 😵

🇷🇸 Darko Stošić vs. Matheus Scheffel 🇧🇷

XTB #KSWEpic | Feb 24 | #Gliwice

🎟️ @eBiletPL | 📺 PPV https://t.co/KEwIlAHwkA pic.twitter.com/sKdlYwIfCA

— KSW (@KSW_MMA) February 7, 2024

Brazilac je inače dobro poznato ime regionalnoj MMA javnosti, s obzirom na to da ga je dva puta pobeđivao hrvatski borac Ante Delija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.