Ovo boli, pucali smo sebi u noge

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 11:33

"Ovo boli, pucali smo sebi u noge"

Kvoterbek San Francisko 49-ersa Brok Pardi bio je neutešan nakon poraza u svom prvom Superboulu karijere.

Kako je istakao posle meča u Las Vegasu, još dugo će ga boleti poraz rezultatom 25:22 u produžetku i tačdaunom koji je Mahoms bacio ka Hardmanu tri sekunde pre kraja susreta.

Prethodno su "Najnersi" poveli 22:19 fild golom Džejka Mudija.

Ali, Pardi je želeo tačdaun, kojim bi sve bilo rešeno već tada.



"Probao sam da dodam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do Džej Džeja. To me najviše boli. Znao sam da ćemo postići fild gol, verovao sam u Džejka i svom specijalnom timu. Međutim njihov napad je veoma dobar. Mahoms je veoma dobar i hteo sam da dobijemo šansu da dobijemo meč tačdaunom. Nisam uspeo da dodam pas i to boli“,
rekao je Pardi i dodao:

"Imamo dobar napad kao što je i napad Čifsa. Mahoms može da uradi mnogo, ali mi razmišljamo ovako ‘Važi, moramo da postignemo tačdaun’. Imali smo prilike. Pucali smo sebi u noge, kazne i ostale stvari… Moram ja bolje. U smislu da vodim momke i da se bolje postavim u hadlu i da im kažem šta očekujem“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.