Ovo bi bila baš sramna odluka, bez Nejmara u finalu Lige šampiona?!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 09:19

Ovo bi bila baš sramna odluka, bez Nejmara u finalu Lige šampiona?!

Različita tumačenja, iako u Nionu obično nemaju puno dodira sa logikom, sprečiti ga da igra utakmicu života bio bi veliki poraz fudbala. Protivrečna odredba...

Mediji tvrde da će UEFA kazniti Nejmara.

Razlog je kršenje zdravstvenog protokola u Lisabonu. Naime, Brazilac je menjao dresove sa Marselom Halsrenbergom nakon pobede i plasman u prvo evropsko finale Pari Sen Žermena.

Nejmar rizikuje jer su instrukcije da igrači koji ovo urade budu suspendovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednu utakmicu i da odmah budu poslati u izolaciju 12 dana.

Neymar Jr - Marcel Halstenberg #UCL pic.twitter.com/WvjabjgO2z

— 🧷 (@UCLUEL00) August 18, 2020
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle ulaska u finale LŠ, Nejmar je progovorio srpski

Izvor: RTS, 19.Avg.2020

. Francuski PSŽ je prvi put u finalu Lige šampiona, a taj ulazak uz pesmu je burno proslavljen u svlačionici Parižana, gde je najglasniji bio Nejmar. Brazilac je na Instagramu objavio video na kojem zagrljen sa Mbapeom peva o tom uspehu, a pre nego što je njihova pesma počela, kao da je na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.