Oven pauzira naredne tri nedelje

Izvor: B92, Beta, 01.Okt.2009, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oven pauzira naredne tri nedelje

Fudbaler engleskog Mančester junajteda, Majkl Oven, odsustvovaće sa terena naredne tri nedelje zbog povrede prepona, saopštio je klub sa 'Old Traforda'.

Napadač aktuelnog šampiona Engleske u sredu se tokom meča drugog kola B grupe Lige šampiona požalio se na bol u preponama. Oven je zamenjen već tokom prvog poluvremena, posle samo 20 minuta igre, a 'crveni đavoli' su i pored njegovog odsustva uspeli da savladaju nemački Volfzburg sa 2:1.

Menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančestera, Aleks Ferguson, podsetio je da je 29-godišnji fudbaler i prethodnih dana imao probleme sa preponama, ali je naglasio da povreda nije ozbiljnije prirode i da očekuje da će Oven nakon tri nedelje biti spreman za povratak na teren.

Povreda je došla u najgorem mogućem trenutku za napadača, koji je morao da napusti teren pred selektorom Engleske Fabiom Kapelom. Oven, koji pokušava da se nametne Kapelu i vrati se u nacionalni tim, moraće da sačeka novu priliku kako bi dokazao selektoru da zaslužuje novu priliku.

"Ljudi pričaju o meni kao da sam u poznim tridesetim ili da imam preko 40 podina. Ja imam samo 29 i nisam prestar za reprezentaciju. Ne kažem da je lako ući u tu ekipu, naročito sada kada tim postiže odlične rezultate. Međutim, ja imam veliku želju da uspem, tako je bilo uvek kada se radilo o mom igranju za Englesku", ocenio je Oven.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.