Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se povredio Filip Đorđević... (video)

Reprezentativac Srbije i napadač Lacija Filip Đorđević proveo je večeras na terenu protiv Milana samo devet minuta, pošto je u finišu meča doživeo povredu skočnog zgloba, zbog čega je morao da ustupi mesto Keiti. Đorđevićeva povreda je tako bacila senku na trijumf Rimljana rezultatom 3-1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NESREĆNI ĐORĐEVIĆ: Reprezentativac Srbije doživeo tešku povredu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2015

Filip Đorđević je u drugom poluvremenu meča između njegovog Lacija i Milana zamenio Miroslava Klozea koji je postigao drugi gol u pobedi Rimljana od 3:1.. . Međutim, provereni napadač je kod akcije prilikom koje je Lacio odnosno Parolo postigao treći pogodak doživeo tešku povredu skočnog zgloba...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.