Ovako se osvaja titula! Čelsi se mučio, ali pobedio deveti put u nizu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se osvaja titula! Čelsi se mučio, ali pobedio deveti put u nizu! (video)

Čelsi vezao i devetu pobedu u Premijer ligi i ponovo samuje na vrh tabele zahvaljujući pogotku Dijega Košte.

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom Stamford Bridžu ekipu VBA rezultatom 1:0 (0:0) u 15. kolu Premijer lige.

Heroj u pobedi 'plavaca'' bio je sjajni golgeter Dijego Košta koji je postigao jedini gol na meču u 76. minutu, što je njegov 12. pogodak u ovoj sezoni Premijer lige.

Čelsi je danas bio prilično bezopasan i neuverljiv, a menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << VBA Toni Pjulis pokazao da je odličan defanzivni taktičar, uprkos minimalnom porazu.

U prvom poluvremenu, Čelsi gotovo da nije ozbiljnije pripretio golu Bena Fostera, a jedini udarac u okvir gola imao je David Luiz iz slobodnog udarca.

Pored toga, najbliži golu bio je Pedro koji je posle udarca Kantea zakačio loptu koja je potom prošla tik pored stative.

Na drugoj strani, VBA nije bio bezopasan u napadu, Brant je imao ozbiljan pokušaj sa dvadesetak metara, potom je zamalo bio neprecizan i Rondon.

Čelsi je u drugom poluvremenu nastavio da dominira u posedu lopte i da igra na polovini protivnika, ali je put do gola pronalazio veoma teško.

Konte je probao izmenama i promenom formacije da razdrma ekipu, Fabregas i Vilijan su zamenili Pedra i Mozesa, i domaći su ubrzo došli do prednosti.

U 76. minutu, uporni i odlični Dijego Košta je oduzeo loptu štoperu Mekoliju i iskosa sa leve strane zakucao loptu u drugi ugao za 1:0 i veliku radost ''plavaca''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi iščupao pobedu, a navijači surovo ismevali ulazak Baneta u igru!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016

Fudbaleri Čelsija iščupali su pobedu nad VBA golom Dijega Košte u 76. minutu...Dugo je odolevao bunker Vest Bromviča, ali je Dijego Košta maestralno iskoristio snagu da izdrži duel i stušti se do gola po desnoj strani, posle čega Antonio Konte nije želeo bilo šta da rizikuje. Pojačao je defanzivu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.