Ovako je sudija častio Kazahstance na Marakani! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je sudija častio Kazahstance na "Marakani"! (foto)

Bez želje da budemo pristrasni zbog činjenice da srpski klub igra u evropskom takmičenju, čini se ipak da je Crvena zvezda oštećena kod vodećeg gola Kairata.

Prvotimac Kairata Žerar Gou postigao je izuzetno lep gol u duelu sa Crvenom zvezdom i majstorstvo mu niko ne može osporiti.

Ono što posle vodećeg gola Kazahstanaca ostaje sporno jeste situacija koja je prethodila vodećeg pogotku odnosno dodavanje za Žerara Goua.

Pred vama je "zamrznuti" snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << situacije kada lopta kreće ka Žeraru Gouu sami proceniti da li je postojao ofsajd.

Mi verujemo svojim očima, Gou je sasvim izvesno bio bliži Predragu Rajkoviću od Vukašina Jovanovića što implicira da je Zvezda oštećena!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.