Ovako je prevarena odbrana Liverpula, Blind postigao lep gol (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je prevarena odbrana Liverpula, Blind postigao lep gol (video)

Fudbaleri Mančester junajteda došli su do prednosti od

Mančester junajted i Liverpul nisu imali mnogo prilika u prvom poluvremenu, videli smo svega tri šuta ka golu obe ekipe, a u drugom delu domaći su veoma rano došli do prednosti.

Mata je izveo slobodan udarac iskosa sa leve strane, pronašao Blinda na šesnaest metara od gola koji je rezantnim udarcem postigao prelep gol.

OVDE pogledajte kako je prevarena odbrana Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted dobio bitku za Britaniju, Marsijalov debi iz bajke! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2015

Mančester junajted i Liverpul su odigrali zanimljivu utakmicu u okviru petog kola Premijer lige ali samo u drugom poluvremenu, a na kraju je slavila ekipa Luja Van Gala rezultatom 3:1 (0:0)...Mančester junajted i Liverpul nisu igrali najbolju utakmicu danas na "Old trafordu", ali su domaći ipak stigli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.