Ovako je Radnički stigao do preokreta u Novom Sadu (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Radnički stigao do preokreta u Novom Sadu (video)

Mnogima je bilo čudno što je i drugi put ove sezone duel Proletera i Radničkog došao "iz keca u dvojku". Evo kako je Radnički danas stigao do preokreta.

Tri puta su Radnički i Proleter odmeravali snage u tekućoj sezoni i sva tri puta je klub iz Niša slavio pobedu.

Drugi put ove sezone međusobni meč pomenutih klubova odigran je u Novom Sadu, a i danas je, kao i 9. novembra prošle godine Radnički do pobede stigao iako je gubio na poluvremenu.

Kladioničarskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << žargonom, još jedan meč "iz keca u dvojku", ali ako je posle prethodne utakmice bilo razloga za polemiku, utisak je da danas nije bilo ničega spornog.

U prilogu su najzanimljiviji detalji sa današnje utakmice 34. kola Super lige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša koja je završena trijumfom gostujućeg tima rezultatom 3:2.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.