Ovaj gol je za... Zjelinskog?! Ne, nego za Milika! (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj gol je za... Zjelinskog?! Ne, nego za Milika! (FOTO+VIDEO)

Lorenco Insinje posvetio pogodak povređenom saigraču, ali su mu kolege sa klupe u trenutku dale pogrešan dres

Ostali su u šoku fudbaleri Napolija, ali i svi oko kluba podno Vezuva posle saznanja da Arkadijuša Milika čeka duga pauza, operacija desnog kolena usled povrede koju je zadobio u pobedi nad Spalom proteklog vikenda. Ali, nisu zaboravili svog palog saborca i utakmicu protiv Fajenorda posvetili su upravo njemu.

Izabranici Mauricija Sarija su neposredno pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meča izašli sa velikim transparentom "Napred Arek, čekamo te", a kada se igra zahuktala Lorenco Insinje je čak i gol posvetio svom kolegi iz srca napada.

Pošto je zatresao mrežu posle lepog udarca, Insinje je potrčao ka klupi, kako bi uzeo Marekov dres sa brojem "99" i pred kamerama svima pokazao da gol posvećuje njemu. Ali, u trenutku se desila mala greška u komunikaciji - pošto je od saigrača sa klupe dobio dres Pjotra Zjelinskog.

Insinje je brzo shvatio da je došlo do greške, pa je dres vratio i tražio Marekovu opremu. I onda je, punog srca, iskazao svoje saosećanje sa povređenim napadačem.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.